Solar Security Camera Utomhus TRåDLös med Color Night Vision, 1080P PTZ CCTV Kamera WiFi öVervakning Kamera Hem Säkerhet PIR Rörelsedetektering

4.9 143 143 recensioner GW50.0039
Out Of Stock
Product Unavailable
No Cancellation Fee
1 300 Kr Inklusive moms
köp 2 artiklar 5% rabatt, köp 4 artiklar 10% rabatt
&fri frakt till Sweden
  • Tillverkare: K&F Concept
  • Köp K&F Concept solar security camera utomhus trådlös med color night vision, 1080p ptz cctv kamera wifi övervakning kamera hem säkerhet pir rörelsedetektering online, Gratis frakt världen över och 30 dagar returgaranti.
  • GW50.0039
  • Artikelnummer: GW50.0039
  • 1300
köp 2 artiklar 5% rabatt, köp 4 artiklar 10% rabatt
Säker transaktion
30 dagars återbetalning eller ersättning

Flera betalningsalternativ:

Kvalitetsgaranti

Kentfaith-artiklar har [kvalitetsgaranti]. Om varan du köpte har kvalitetsproblem eller problem orsakade av icke-användare och åtnjuter "kvalitetsgaranti", kommer Kentfaith att tillhandahålla omfattande eftermarknadsservice.

Ingen anledning tillbaka

För att förbättra din shoppingupplevelse på Kentfaith kan de varor du köpt (vilket inte gäller för giveaways) returneras för återbetalning utan anledning (som ogillar, felköp och andra kvalitetsproblem som inte är produkter).

Funktioner
  • * 【 PIR Motion Detection& Real - Time Alert】Improved passiv infraröd sensor och justerbar känslighet gör det möjligt för hemsäkerhetskameror att vara smartare och mer exakta för att fånga det innehåll du verkligen bryr dig om. När den utlöses skickar wifi-kameran en omedelbar varning på din telefon och sparar automatiskt videon på SD-kortet / molnet enligt ditt val. Du kan enkelt och exakt se vad som händer hemma.
  • * 【 Color Night Vision & True 1080p HD 】Där säkerhetskamera är utrustad med 4 infraröda lysdioder, vilket kan säkerställa att du får en tydlig bild upp till 55 fot även i en mörk miljö. Vår trådlösa utomhussäkerhetskamera antar 1080P FHD-upplösning (1920 * 1080), vilket kan ge dig tydlig och tydlig video, så att du kan fjärrklocka den i realtid via APP.
  • * 【Solärt 15000mAh Batteri & 100% trådlös 】Denna sol trådlösa kamera levereras med ett uppladdningsbart batteri på 15000mAh och en högeffektiv solpanel, som kan köras på oavbruten ström. Eliminerar problemet med nätsladd och ledningar, och det tar bara några minuter att slutföra installationen. (stöder endast 2,4 GHz WIFI)
  • * 【Två-vägs audio & multianvändardelning 】 Genom hemövervakningskameran, se vem som är där, interagera tydligt med dina barn, husdjur eller någon du bryr dig om, så att du inte missar ett paket eller får gästerna att vänta. Dela trådlösa övervakningskameror inomhus/utomhus med din familj, du kan se livesändningar och inspelade klipp samtidigt. Denna säkerhetskamera är inte bara en bildskärm för ditt hem, men kan också användas för att skrämma bort inkräktare eller tjuvar.
  • * 【Pan/Tilt 360°Wide Angle & IP66 Waterproof 】 Hem-PTZ-säkerhetskameran stöder 360 grader horisontellt , vilket ger ditt hem allsidigt skydd. Byggd för att tåla regn, snö och värme kan denna säkerhetskamera för utomhus uthärda temperaturer från -4 °F till 122 °F/-20 °C till 50 °C. Det är utformat med premiummaterial, det fungerar bra oavsett om du placerar det på varm sommar, kall vinter, dimma eller regniga dagar.
1 300 Kr
Shipping
&fri frakt till Sweden
Sale
köp 2 artiklar 5% rabatt, köp 4 artiklar 10% rabatt
Säker transaktion

Flera betalningsalternativ:

Kvalitetsgaranti

Kentfaith-artiklar har [kvalitetsgaranti]. Om varan du köpte har kvalitetsproblem eller problem orsakade av icke-användare och åtnjuter "kvalitetsgaranti", kommer Kentfaith att tillhandahålla omfattande eftermarknadsservice.

Ingen anledning tillbaka

För att förbättra din shoppingupplevelse på Kentfaith kan de varor du köpt (vilket inte gäller för giveaways) returneras för återbetalning utan anledning (som ogillar, felköp och andra kvalitetsproblem som inte är produkter).

Ofta Köpt Tillsammans

0 items selected

0 Kr

Märkeshistoria
K&F utomhusövervakningskameror skyddar alltid din familj
K&F utomhusövervakningskameror skyddar alltid din familj
K&F utomhussäkerhetskamera kan styra kameralinsen från mobiltelefonen för att rotera upp och ner 120 grader, och rotera 355 grader åt vänster och höger, i princip övervakar varje hörn av hemmet i alla riktningar, utan döda fläckar.
Lång batteritid: 15000mAh batteri med stor kapacitet, en laddning kan ge 4-6 månaders batteritid, vilket minskar laddningstiden. En kontinuerlig solenergiförsörjning kan ge ett oavbrutet skydd för varje familj.
Utomhus trådlös laddningskamera
Utomhus trådlös solcellsdriven kamera
Med IP66 väderbeständig funktion kan den trådlösa utomhuskameran vara i standby när som helst oavsett regn, snö eller varmt väder. Så du kan använda den vattentäta kameran utomhus eller inomhus.
1080 högupplöst bildkvalitet och 4x digital zoom, vilket gör att du enkelt kan se övervakningsinformation under dagen och natten och kommunicera med människor när som helst genom tvåvägssamtalsfunktionen.
PIR-rörelsedetektion
PIR rörelsedetektering
Utomhussolkameror använder avancerade PIR-sensorer med exakta AI intelligenta algoritmer, som kan upptäcka mänskliga figurer och skicka larmmeddelanden till mobiltelefoner, vilket minskar falsklarm orsakade av flygande insekter och skakande löv.
Mjukare tvåvägsljud
Smidigt tvåvägsljud
Den trådlösa säkerhetskameran utomhus stöder tvåvägsljud i realtid. Du kan kommunicera direkt med din familj eller vänner för att skydda din familj och egendom från skada och arbeta utan bekymmer.
Laddning av solpaneler
Solpanelsladdning
Trådlösa säkerhetskameror utomhus använder solpaneler för att ladda, koppla in solpanelerna till kameran för att få 365 dagars oavbruten solenergi.
Kameradelning
Kameradelning
Säkerhetskameror stöder enhetsdelning, vilket gör att flera personer kan titta på videor online samtidigt, lämpliga att dela med familjemedlemmar.
Krypterad moln- och SD-kortlagring
Krypterad moln- och SD-kortlagring
K&F trådlös utomhuskamera stöder molnlagring och SD-kortlagring (ingår ej, max 128G), du kan välja en av dem för inspelning och uppspelning.
1080P Full HD-bilder och videor
1080P Full HD-bilder och videor
Den trådlösa kameran har 1080P högupplösta bilder och videor, vilket kan ge tydlig bildkvalitet, vilket gör att du kan förstå vad som händer.
VideokodningH.264
IntercomInbyggd mikrofon, högtalare
Produktstorlek15*15*9 cm
Förpackningens mått18*17*13 cm
produkt vikt866g
Paket vikt1260g
paket innehållKamera*1, solpanel, engelsk manual*1, installationssats*1
Recensioner (143)
Logga in eller registrera dig för att skriva en recension

5
Nöjd med köp & service
Den här kameran var lätt att installera och verkligen underhållsfri efter installationen. Appen är användarvänlig och kundtjänsten var bra när jag hade ett problem och de svarade nästan omedelbart. Jag är imponerad av produkten och säljaren och jag skulle rekommendera!
10/12/2021
5
Great picture and functional!
Produkten känns som private label, jag har sett många andra märken med exakt samma design på Amazon, bara olika märkesnamn, använder 3:e parts app, Cloud Edge. Överlag ganska nöjd med den här produkten. Jag har haft den här kameran i två månader nu, här är för- och nackdelarna: Fördelar:- Solpanelen höll kameran laddad hela tiden (min är på bakgården med väldigt lite trafik) , trots att solpanelen får väldigt lite solljus- Rörelsesensor tar upp rörelse och skickar realtidsuppdatering ganska snabbt- Älskar möjligheten att rikta min kamera i många olika vinklar Nackdelar:- App (Cloud Edge) är väldigt långsam att ansluta (kanske det beror på att kameran är i viloläge när ingen aktivitet detekteras), men det kan ta 15-30 sekunder i genomsnitt att komma till livevisning,
30/11/2021
5
Företaget svarade snabbt och löste problemet.
Tack för att du ersatte min säkerhet, kamera. Er kundservice var fantastisk.
22/11/2021
5
Har bra batteritid!
Vi fick den här kameran i maj 2021, det är nu oktober 2021 och vi tog precis ner den för att ladda. Vi har inte satt upp solpanelen, så det kan jag inte uttala mig om. Men allt annat är fanatiskt! Min man har appen för den här kameran och varje gång något korsar vägen får han en varning på sin telefon. Dagsbilden är fantastisk, den är i färg. Nattbilden är tydlig, den är i svartvitt. Högtalaralternativet är också bra! Min man har skrämt en hel del människor när de kommer fram till dörren!
19/10/2021
5
Bra kamerasystem!
Jag var tveksam till att köpa den här först, och sedan när jag fick den verkade installationsinstruktionerna skrämmande. Men om du ger dig själv lite tid och går igenom instruktionerna kommer du att märka att det inte är så svårt! Det svåraste för mig var att skaffa en skruvmejsel (som är nödvändig för att skruva fast kamerafundamentet och solpanelen). Jag älskar det faktum att den är soldriven och kan lagra videor lokalt på ett microSD-kort. Inte säker på hur solpanelen/ledningarna kommer att hålla sig i regnigt väder dock. Det enda klagomålet är att när rörelsedetekteringen stängs av och jag blir varnad via min telefon, visar den ibland bara "svansänden" på personen som närmar sig/går bort från kamerans sikt.
06/10/2021
5
MYCKET lätt att ställa in och installera.
Se till att solpanelerna pekar mot solen. Ha noll hinder för att kameran ska laddas ordentligt. Kamerorna laddar bra med solpanelerna. Procenttalen ökar snabbare på batterierna än vad kamerorna förbrukar.
04/10/2021
5
Utmärkta verk
Mycket tydlig och fungerar som ett proffs!!!
03/10/2021
5
360 pan fungerar bra solpanel laddar kamera för mig bekymmersfri
Ingen zoomfunktion så mycket svårt att avgöra en specifik individ.App var från början problematisk.
25/09/2021
5
Bra design, lätt att installera, flexibelt solenergialternativ, fin bild
Fungerar bra ser bra ut rörelsesensor kan vara bättre om den är inställd på högsta inställningen och den missar fortfarande saker
20/09/2021
5
Fungerar bra ser bra ut rörelsesensor kan vara bättre
Den här kameran är fantastisk. Vi har den placerad på baksidan/sidan av vårt hus. Vi kan se alla tre parkerade bilar och vår bakdörr. Flera personer skär genom vår fastighet och det är trevligt att ha en kamera som upptäcker och registrerar dem, om något skulle hända. Solpanelen är en livräddare. Ställ bara in det och glöm det. Ingen att ta ner den för att ladda eftersom batteriet alltid är på 100. Installationen var superenkel och installationen gick snabbt.
18/09/2021
FAQs
Logga in eller registrera dig för att skriva en recension

A
Stöds inte, använd mobiltelefonen för att ansluta 
Specifikation
Gimbal stabilisatorer
Produkt Cloudedge
ÖVervakningskameror
Videoupplösning 1080P
StröMKälla Solar / Built-in Battery
Inbyggd Batterikapacitet 15000mAh
Lagring SD memory card (up to 128G/cloud storage)
Panorera Lutning Horizontal 355°/Vertical 120°
Rörelsedetektering PIR
Intervall För Rörelsedetektering 8m/26.2ft
Vattentät Ip-Klassificering IP66
Mörkerseende Infrared Night Vision
Räckvidd För Mörkerseende 15m/49.2ft
Ljud - Och Ljusvarning /
TVåVägssamtal
WiFi-Anslutning 2.4GHz wifi