Jaktkamera 16MP 1080P, 0.4s Utlösare, IP65 Vattentät, 90° Brett Område

4.7 51 51 recensioner KF35.005
Exklusiva
Out Of Stock
 • days
 • :
 • :
 • :
622 Kr 1 266 Kr 50% OFF Inklusive moms
&fri frakt till Sweden
Tillverkare: K&F Concept
 • Köp K&F Concept jaktkamera 16mp 1080p, 0.4s utlösare, ip65 vattentät, 90° brett område online, Gratis frakt världen över och 30 dagar returgaranti.
 • KF35.005
 • Artikelnummer: KF35.005
 • 622
Säker transaktion
30 dagars återbetalning eller ersättning

Flera betalningsalternativ:

Kvalitetsgaranti

Kentfaith-artiklar har [kvalitetsgaranti]. Om varan du köpte har kvalitetsproblem eller problem orsakade av icke-användare och åtnjuter "kvalitetsgaranti", kommer Kentfaith att tillhandahålla omfattande eftermarknadsservice.

Ingen anledning tillbaka

För att förbättra din shoppingupplevelse på Kentfaith kan de varor du köpt (vilket inte gäller för giveaways) returneras för återbetalning utan anledning (som ogillar, felköp och andra kvalitetsproblem som inte är produkter).

Funktioner
 • * 【Högupplöst bild & video】 Med högpresterande chip tar denna viltkamera upp till 12MP skarpa och livliga bilder och HD-videor med superklart ljud i livliga färger om dagen och svartvita bilder på natten. Kameralinsen med 80 grader erbjuder bred visuell vinkel, vilket hjälper dig att hålla ett öga på en bredare bild av djurlivet.
 • * 【Snabb utlösningshastighet och lång arbetstid】 Vår game camera har en imponerande utlösningshastighet på 0,4 sekunder, vilket gör att den kan spela in varje spännande ögonblick på detekteringsplatserna. Dessutom har kameran en otrolig lång standbytid på upp till 3 månader när den drivs av 4 AA-batterier och ännu längre när den ansluts till solrutan (Ej inkluderad).
 • * 【IP65 vattentätt och robust hölje】 Med IP65 vattentätt, dammsäker, droppisäker plasthölje, är vår viltkamera robust nog att motstå den robusta arbetsmiljön som öken eller regnskog med temperatur från -20-70 ℃, vilket är en absolut nödvändig garanti för lång livslängd.
 • * 【Högkänsliga PIR-sensorer】 Viltkamera kan fånga varje hisnande ögonblick inom upp till 80 graders detekteringsintervall och 65 fots / 20 meters detekteringsavstånd. De 22 infraröda lysdioderna med osynlig-ljus-teknik gör att du kan spela in otroliga videor och foton och undvika att störa ditt jaktmål
 • * 【Enkel drift och montering】 Jaktkamera är enkel att installera och använda. Den är klar att användas helt enkelt genom att sätta i 4 batterier och ett SD-kort (högst 32G). Och sedan kan du ställa in ditt personliga behov på den användarvänliga menyn. Slutligen slutför installationen med ett fixeringsbälte eller stativfäste.
622 Kr
Shipping
&fri frakt till Sweden
Säker transaktion

Flera betalningsalternativ:

Kvalitetsgaranti

Kentfaith-artiklar har [kvalitetsgaranti]. Om varan du köpte har kvalitetsproblem eller problem orsakade av icke-användare och åtnjuter "kvalitetsgaranti", kommer Kentfaith att tillhandahålla omfattande eftermarknadsservice.

Ingen anledning tillbaka

För att förbättra din shoppingupplevelse på Kentfaith kan de varor du köpt (vilket inte gäller för giveaways) returneras för återbetalning utan anledning (som ogillar, felköp och andra kvalitetsproblem som inte är produkter).

Märkeshistoria
Mini Trail kamera
Fånga varje fantastiskt vilda ögonblick
HD Night Vision Trail Camera
16 MP Trail Camera
1080P video och 16MP bild
Denna jaktkamera fångar 1080P levande video och 16 MP tydliga bilder varje gång den rör sig. Du kommer inte att missa någon detalj på din djurlivsexpedition.
Lätt att knyta och installera
Lätt att knyta och installera
Ger ett bredare synfält och mer exakt syn, fångar fler detaljer, missar inga punkter och har en utmärkt döljande effekt.
0.4S Trigger Speed ​​Trail Camera
IP65 vattentät och robust
Jaktkamfodralet har klarat det vattentäta testet upp till IP65, vilket skyddar det från regn- och dammskador.
IP66 vattentät och robust spårkamera
Superklar natt
Med en uppgraderad PIR och 22 st infraröda lysdioder utan glöd, ger denna spårkamera dig ett superklart mörkerseende
Night Vision Trail Camera
0,4S utlösningshastighet
det låter dig spela in varje spännande ögonblick och erbjuder fullständiga detaljer om olika djur som du vill ha.
Hemsäkerhetsspårkamera
Mini Trail kamera
You can install it in any place and would not be found. Smaller than regular hunting cams though, the advanced function still.
Jaktkamera
What's included in the box
1xTrail Camera 1x Strap 1x USB Cable 1x Tree Mount 1x User Manual 3× Screws
Trail kamera
It could not only monitor the wild animals, scout the prey, but also gurad your house and protect your farm from burglar. with a super long standby, it is unnecessary to replace the battaries frequently and gives you a long-term and reliable guard.

Product specifications:

* Image sensor: 5.0 megapixels, 1/4 inch CMOS sensor
* Lens: f=4.0 mm; F/NO=2.6; FOV=90°
* Storage: SD or SDHC card, maximum capacity 32GB (category 6 or Higher)
* Trigger time: 0.4s
* Infrared lamp/PCS: 850 nm/22 pieces, adjustable brightness
* PIR distance: 0~20M
* PIR angle: 90°
* PIR delay: 5S~60min
* Screen: 2.0 inch TFT -LCD
* Arbetsläge: fotografering/video/foto+video/tidsförfall
* fotoupplösning: JPEG, 1M/3M/5M/8M/12M/16M
* videoupplösning: AVI 1920X1080P/1280X720P/848X480P/640X480P
* videolängd: tillgänglig Valfritt, 5s~10 minuter
* Arbetsspänning: DC 6V
* Batterityp: 4 AA Batterityp LR6(AA); 4 NIMH-batteri, LR6(AA) Låg självurladdningskapacitet
* Extern strömförsörjning: 6V/1,5A
* Vattentät klass: IP65
* Anslutning: Mini USB 2.0
Recensioner (51)
Logga in eller registrera dig för att skriva en recension

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
Takes CLEAR Day/Night Photos, Inexpensive and Waterproof
Jag har sysslat med rådjursjakt och spårkameravärlden i över tre decennier. Jag är en pensionerad flygvapen- och brottsbekämpande veteran. Jag har äntligen slagit mig ner i Panhandle i nordvästra Florida. För fem år sedan köpte jag 43 hektar i södra Alabama. Fastigheten ligger tvärs över delstatslinjen Florida/Alabama. Jag har letat efter en bra ersättningskamera för spårkameran till mina äldre Stealth cam PX14 och PX10 spårkameramodeller som jag har använt sedan 2018. Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa två speciella spårkameramodeller. MEN, dessa spårkameramodeller är nu lite föråldrade. Stealth cam säljer inte längre dessa två spårkameramodeller och jag kan inte längre hitta dem för försäljning någonstans. Jag har letat/sökt i månader på olika spårkameramodeller på Sportsman's Guide, Amazon och många andra jaktwebbplatser. Jag bestämde mig äntligen för att testa just den här modellen. Min fru köpte ett tvillingpaket till min födelsedag och jag placerade dem omedelbart ute på gården för att genomföra ett fälttest. Min PRIMÄRA oro, var huruvida denna speciella spårkameramodell var vatten-/fuktsäker? Efter den första dagen/natten kollade jag mina skanningsskivor och jag blev positivt överraskad. Både dag- och nattbilderna var väldigt TYDLIGA. Faktum är att detaljerna på nattfotobilderna inte liknade något jag någonsin tidigare sett/upplevt. De följande två dagarna upplevde mitt lokala område kyliga temperaturer. Temperaturen rasade från mitten av 60-talet till mitten av 20-talet med underkylt regn och en rejäl frost ända ner till kusten. FÖRST, viktigast för mig, båda spårkamerorna förblev vattentäta. ANDRA, dag/natt-fotobilderna förblev väldigt TYDLIGA. Alla fotobildsdetaljer är verkligen imponerande. Jag tror att jag ÄNTLIGEN har hittat en solid ersättningskamera för mina åldrande Stealth-kameror. FAKTISKT är jag så imponerad av denna speciella spårkameramodells fotobilder, jag beställde omedelbart ytterligare tre tvillingpaket som är planerade att anlända på måndag (24 januari 2022). Jag hoppas att någon tycker att denna information är användbar. Lycka till med din återstående hjortjaktsäsong och framtida hjortjakt! Med respekt, Avid Deer Hunter!!! Jag är så imponerad av denna speciella spårkameramodells fotobilder, jag beställde omedelbart ytterligare tre tvillingpaket som är planerade att anlända på måndag (24 januari 2022). Jag hoppas att någon tycker att denna information är användbar. Lycka till med din återstående hjortjaktsäsong och framtida hjortjakt! Med respekt, Avid Deer Hunter!!! Jag är så imponerad av denna speciella spårkameramodells fotobilder, jag beställde omedelbart ytterligare tre tvillingpaket som är planerade att anlända på måndag (24 januari 2022). Jag hoppas att någon tycker att denna information är användbar. Lycka till med din återstående hjortjaktsäsong och framtida hjortjakt! Med respekt, Avid Deer Hunter!!!
22/01/2022
4
natt
Detta var en ersättning för en som gick dåligt efter 2 år.
17/01/2022
4
Detta är en bra kamera för priset.
Den tar mycket bra bilder både på dagen och på natten. Lätt att installera och använda. Jag köpte två. Det finns ett par nackdelar med den här kameran. För det första tar den bara 10 sekunders video och det finns inget sätt att öka videotiden. Det skulle vara trevligt att kunna öka tiden till minst 30 sekunder För det andra skulle det vara trevligt om "av"-knappen var på utsidan av kameran istället för på insidan. Att öppna dörren för att stänga av kameran resulterar alltid i att en video/bild tas. skulle köpa denna igen och rekommendera den till de som behöver en billig spårkamera.
10/12/2021
5
Fungerar ganska bra
Jag köpte faktiskt dessa för att få bevis för kontroll av smådjur att min granne lät sina aggressiva hundar ströva fritt, men att få vilda djur är en extra fördel. Som du kan se på bilderna fungerar dessa ganska bra natt eller dag, mina enda klagomål är att de ibland är en sekund för långsamma och jag får bara en svans, och löv som blåser/vindar/regn kan utlösa dem. Men jag är ganska nöjd med dem än så länge.
10/11/2021
5
Bra produkt lågt pris!
Den här trailburken fungerar lika bra som trailcams i toppklass! Jag rekommenderar dig att prova detta! Du kommer inte att bli besviken.
04/10/2021
4
Saknar vissa saker som inte är illa för en extra kamera. men företaget står bakom sina produkter
Det finns dagar som detta tar upp bra och andra ingenting alls. Jag ställde in på video och byter ut batterierna regelbundet så det var inte batterierna som var problemet. Jag övervakade efter vilt och det fanns inget annat än träd under dagtid på mycket långt håll och smutscyklar inte ens i ramen utlöste det, men rådjuren som åt över beteshögen blev oupptäckta. Jag hade en video vid 18-tiden med en full majshög och nästa dag runt 12-tiden var högen borta och INGENTING upptäcktes. Jag gav dem ett ändrat betyg eftersom de hade bra kundsupport och skickade mig en ersättare utan kostnad. den andra fungerade utmärkt utan problem.
05/09/2021
5
Denna modell skulle INTE ta bilder i mörker.
Efter att ha fått en ersättningskamera som inte heller tog nattbilder skickade det här företaget mig en uppgraderad modell som fungerar bra. Jag är nöjd än så länge. Jag hoppas att det fungerar bra i framtiden. Det här är ett anständigt företag som tar väl hand om sina kunder.
01/06/2021
4
Blandade känslor
Den slutar spela in efter ett tag, återupptas sedan? Det finns luckor i inspelningarna. Timmar långa mellanrum. ?? Utmärkt fotovideokvalitet. Bra räckvidd vid upptäckt.
21/04/2021
4
Fel kort för kameran annonseras att köpa med denna kamera
Jag skulle ge det en högre recension förutom att jag beställde fel kort för det eftersom du har annonserat fel kort att köpa med den här kameran. Jag ser att en annan kund klagade på detta till tillverkaren och ändå finns det fortfarande fel kort på denna sida för denna kamera. Ta bort denna felaktiga information eftersom andra kommer att fortsätta att köpa fel kort. Tack!
13/02/2021
4
Glad att vi köpte
Sammantaget är vi nöjda med köpet. Vi har fått bra bilder/video av djur på vår bakgård på natten, vilket är vad vi ville ha. Min man verkade inte ha några problem med installationen. Det enda jag vill vara försiktig med är att den här enheten äter upp batterierna enormt; var bara beredd på det. Det tar åtta AA-batterier och vi bytte precis ut den första batchen efter cirka 2-3 veckors användning (inte för att vi använde den varje natt, men använde den flera nätter under den tidsperioden).
06/02/2021
Galleri

These images belong to K&F Concept end users.

FAQs
Logga in eller registrera dig för att skriva en recension

A
Kameran är utrustad med en 2-tums skärm som visar batterinivån. Om du behöver använda den på natten ska du kontrollera om batterinivån är hälsosam. Om batterinivån är mindre än 30 % ska du byta batteri för att undvika att missa det underbara ögonblicket. 
Show more
A
Ja, DC-gränssnittet kräver en adapter på 6V/1,5A, 3,5 mm (yttre diameter) 1,3 mm (inre) kontakt. 
Show more
A
Kameran kan fungera upp till -20 °C. Den kan användas så länge som det passerar ett djur, och du kan ta bilder och videor, så oroa dig inte. 
Show more
A
Kameran behöver 4 1,5V AA-batterier. 
Show more
A
Kameran har en funktion för kontinuerlig fotografering. Det är bara att hitta antalet foton i kamerainställningarna för att ställa in den. 
Show more
Specifikation
Kamera för Vandringsleder
Max. Lagring 32GB
Bildupplösning 16MP
SKärmstorlek 2.0"
Videoupplösning 1080p
WiFi+Bluetooth NO
Antal Infraröda Lampor 22pcs (850nm)
Antal Pir-Sensorer 1pcs
Pir-Sensorernas Detektionsområde 80°
AvståND Till Utlösare 20m (65ft)
Hastighet För Utlösare 0.4 s
Vattentät Ip-Klassning IP65
Bästsäljare