77mm Filter ND32 - ND512 Variabelt, Vattentät, Anti-repa, HD, Slim, Multibelagd, Nano-X Serier

4.7 34 34 recensioner KF01.1474
Out Of Stock
Product Unavailable
No Cancellation Fee
813 Kr 1 185 Kr Inklusive moms
Över 500 minus 50; Över 1000 minus 100; Över 2000 minus 250; Över 2500 minus 350 (Denna händelse kan inte användas tillsammans med kuponger)
&fri frakt till Sweden
Tillverkare: K&F Concept
 • Köp K&F Concept 77mm filter nd32 - nd512 variabelt, vattentät, anti-repa, hd, slim, multibelagd, nano-x serier online, Gratis frakt världen över och 30 dagar returgaranti.
 • KF01.1474
 • Artikelnummer: KF01.1474
 • 813
Över 500 minus 50; Över 1000 minus 100; Över 2000 minus 250; Över 2500 minus 350 (Denna händelse kan inte användas tillsammans med kuponger)
Säker transaktion
30 dagars återbetalning eller ersättning

Flera betalningsalternativ:

Kvalitetsgaranti

Kentfaith-artiklar har [kvalitetsgaranti]. Om varan du köpte har kvalitetsproblem eller problem orsakade av icke-användare och åtnjuter "kvalitetsgaranti", kommer Kentfaith att tillhandahålla omfattande eftermarknadsservice.

Ingen anledning tillbaka

För att förbättra din shoppingupplevelse på Kentfaith kan de varor du köpt (vilket inte gäller för giveaways) returneras för återbetalning utan anledning (som ogillar, felköp och andra kvalitetsproblem som inte är produkter).

Funktioner
 • * 1. Det finns olika skalvärden från Min32 till ND512 på produktramens periferi, vilket är bekvämt för konsumenter att spela in skjutpositionen. Den svarta ramen med vita karaktärer är mycket iögonfallande. Det är värt att nämna att denna produkt har ramlåsande teknik. När den roteras till Min (ND32) -änden eller ND512, låses ramen automatiskt, vilket underlättar dimningspositionering och undviker fenomenet svarta kors; Det finns inget sätt att undvika 20mm-änden)
 • * 2. Båda sidorna av linsen använder slip- och poleringsteknik för att säkerställa ultrahög definition, så att den ljusgenomträngande banan är välbalanserad och bildkvaliteten garanteras.
 • * 3. Linsmaterialet är topp japanskt optiskt glas med dubbelsidig förbättrad beläggning i flera lager, vilket effektivt kan reducera det reflekterade ljuset på filterytan. Därigenom minskar bländningen som orsakas av reflektionen av den yttre linjen hos den långa exponeringslinsen kraftigt, och förstklassig bildkvalitet säkerställs. (En enda lins är belagd med åtta lager på ena sidan, och hela den justerbara ND består av 2 linser, med egenskaperna hos 32 filmlager);
 • * 4. Slip- och poleringsteknik används på båda sidor för att balansera den ljusgenomträngande banan och se till att bildens skärpa inte äventyras. Eftersom linsen läggs till linsens främre ände är det nödvändigt att ägna mer uppmärksamhet åt skyddets prestanda än linsen. Filterets viktigaste skyddsprestanda är att ha dubbelsidig vattentät prestanda. Ytan utsätts för speciell vattentät behandling. Om det av misstag hälls vatten på fi-fi
 • * 5. Ramen är gjord av flygkvalitet aluminium. Utformningen av den tunna ramen säkerställer att konsumenterna och vidvinkeländen och teleänden inte kommer att se ut som vinjettering. Ytan är oxiderad och sandblästrad, vilket effektivt kan undvika att strayljus tränger in. Sakta ner den värdelösa reflektionen av icke-metalliska ytor. Spegelramens yta är utformad med CNC-mönster för att säkerställa att konsumenterna ökar friktionen i ett stort område när de roterar, och installerar / tar bort linsen
813 Kr
Shipping
&fri frakt till Sweden
Sale
Över 500 minus 50; Över 1000 minus 100; Över 2000 minus 250; Över 2500 minus 350 (Denna händelse kan inte användas tillsammans med kuponger)
Säker transaktion

Flera betalningsalternativ:

Kvalitetsgaranti

Kentfaith-artiklar har [kvalitetsgaranti]. Om varan du köpte har kvalitetsproblem eller problem orsakade av icke-användare och åtnjuter "kvalitetsgaranti", kommer Kentfaith att tillhandahålla omfattande eftermarknadsservice.

Ingen anledning tillbaka

För att förbättra din shoppingupplevelse på Kentfaith kan de varor du köpt (vilket inte gäller för giveaways) returneras för återbetalning utan anledning (som ogillar, felköp och andra kvalitetsproblem som inte är produkter).

Ofta Köpt Tillsammans

0 items selected

0 Kr

Märkeshistoria

Comparison
Rating 34 reviews. 190 reviews. 204 reviews. 62 reviews. 26 reviews. 42 reviews.
Price 813 Kr 542 Kr 815 Kr 542 Kr 1 118 Kr 815 Kr
Model KF01.1474 KF01.1063 KF01.1087 KF01.1079 KF01.1815 KF01.1853
Filtermaterial
Japansk AGC Glass Japanese AGC Glass Japansk AGC Glass Japansk AGC Glass Japansk AGC Glass Japansk AGC Glass
Multi-Beläggning
28 28 layers 28 28 28 28
Vattentät
Rep Tålig
Hd
Recensioner (34)
Logga in eller registrera dig för att skriva en recension

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
Ganska bra
Jag har använt K&F-filter tidigare och har varit nöjd med dem, och det här är inget undantag. Om du inte är bekant med varför och hur man använder ND-filter, finns det ett antal bra artiklar på webben. Filtret är av glas, inte plast. Jag är ingen pixelpeeper, men för mitt öga producerar detta filter ingen förvrängning eller vinjettering. Det möjliggör användning av längre exponeringstider. Jag är nöjd med detta köp.
13/09/2023
4
Inga X-mönster? Tja, det är inte riktigt så perfekt, men det är ändå väldigt bra
Tillverkaren annonserar att det inte finns något X-mönster här. Med andra ord en X-formad förvrängning som uppstår i bilden när du ställer in vissa ND-värden. Dessa X-mönster finns också tillgängliga här, och de kan inte uteslutas visuellt. Ett variabelt ND-filter består i princip av två polarisationsfilter, som förs mot varandra och som därmed uppnår variabel skuggning. Som ett resultat är dessa X-mönster oundvikliga. Men det kan jag leva med, eftersom de bara förekommer i vissa inställningar och till stor del kan elimineras genom att vända dem framåt eller bakåt. Fördelen med detta filter är helt klart dess variation, eftersom allt du behöver göra är att ta med dig ett filter för många nyanser. Proffs kommer att dra upp näsan, men som amatör, med liten fotoutrustning, är jag nöjd med den här produkten. Filtret är väldigt välgjort, sitter väldigt bra på linsen så att det håller stadigt men du kan även enkelt ta bort det igen. Rotationen av fronten för att justera ND-värdet är enkel men tillräckligt fast så att det inställda värdet inte oavsiktligt justeras. Glasen/glasen är uppenbarligen utan defekter eller inneslutningar. Priset är rimligt för prestandan. Jag kan ge den fyra bra stjärnor.
12/09/2023
5
Bra känsla och material
Som nybörjarfotoentusiast gillade jag verkligen detta variabla ND-filter, det låter mig använda lägre hastigheter under dagen och jag har inte märkt att det stör mina bilder negativt. Rotationen av kronan är väldigt jämn men den kommer inte att röra sig av sig själv, du måste applicera lite kraft på den. Materialen känns av bra kvalitet och det medföljer en rund låda för att förvara den när vi inte använder den. Jag tror att för sitt pris erbjuder den ganska mycket kvalitet.
10/09/2023
5
Vill du ha alla hållplatser nere?
Min hjärna måste ha spelat mig ett spratt när detta beställdes. När jag väl fått paketet och placerat på min 70-200, insåg jag hur mörkt det här odjuret kan bli. Jag hade ärligt talat ingen aning om att de gjorde variabla filter så här mörkt men det är perfekt för långa exponeringar i fullt dagsljus. Materialen är rejäla och känns väldigt bra i dina händer. Jag har nyligen kommit att njuta av att använda K&F-produkter. De håller och jag har ännu inte stött på några problem. Detta variabla filter är mycket lätt att använda. Skruva enkelt fast den på änden av ditt objektiv och vrid sedan ramen till önskat mörker. Det känns som en game changer för landskapsfotografering.
09/09/2023
4
Variabelt ND-filter
Detta är ett variabelt ND-filter (Neutral Density) som är kompatibelt med linser som har en gängdiameter på 67 mm, men andra storlekar (49 till 82 mm) finns också tillgängliga för att passa olika objektiv. Försäljningspaketet innehåller själva filtret, ett plastfodral för att skydda det och en rengöringsduk. Jag använde detta filter i kombination med mitt Nikkor DX 18-105mm objektiv (monterat på D3200-kameran). Installationen sker genom en gängad anslutning, så den kan skruvas direkt på linsen. För att justera intensiteten på ljusabsorptionen måste du vrida filtret från vänster till höger, på baksidan av filtret finns referenspunkter som hjälper. Det enda felet: om det skruvas för hårt är det svårt att ta bort. Jag gillade den goda kvaliteten på filtret och jag rekommenderar det om du letar efter ett ND-filter med intensitetsvariationer som är lätta att installera och använda.
Variabelt ND-filter Variabelt ND-filter Variabelt ND-filter Variabelt ND-filter Variabelt ND-filter
08/09/2023
4
Bra men inte perfekt!
Vid stopp 512 med 24 mm lins har jag ett svart hörn...när jag ser den blå himlen. Men för priset rekommenderar jag detta ;)
06/09/2023
4
Utmärkt bildåtergivning!
K&F gör riktigt fina saker, och detta ND-filter är ytterligare ett bevis på det. Vi pratar just om ett variabelt nd-filter, med 5-9 stopp av dynamiskt omfång, vilket fungerar alldeles utmärkt. I ett filter med självrespekt finns det för mig 2/3 viktiga saker: enkel montering, glaskvalitet och prestanda. När det gäller enkel montering trodde jag att den var magnetisk, men den gängade anslutningen finns alltid kvar; vilket också är vettigt för en produkt i denna prisklass. Utmärkt glaskvalitet och följaktligen är även fotoåtergivningen riktigt bra! Kort sagt, en riktigt välgjord produkt! Tack för din uppmärksamhet
05/09/2023
4
Bra variabelt ND-filter
Kvaliteten på det variabla ND-filtret ND32-ND512 är mycket bra tillverkat av mycket bra material. Jag är imponerad av det variabla ND-filtret. Jag förväntade mig inte för mycket för det här priset MEN jag är glad över att ha visat sig ha fel. Att rotera filtret är väldigt smidigt och lätt, jag kan nästan vrida det med ett finger, det är verkligen helt enkelt. Du behöver inte rotera den mycket för att gå från ND32 till ND512 som jag gillar mycket och bra om du försöker göra detta snabbt. Kommer i en snygg skyddslåda inte den normala fyrkanten jag har fått med så många andra filter/märken denna är cirkulär och genomskådlig så man vet om filtret är i fodralet utan att öppna det eller ge det lite skramla. Jag kan bekräfta hittills att jag inte har haft något fantom X som dykt upp i mina bilder eller på displayen när jag har ändrat ND-värdena, detta imponerade verkligen på mig och jag förväntade mig att se detta i denna prisklass som jag har med tidigare filter till detta pris och några som kostar mer än så här. Om jag verkligen var tvungen att hitta fel så har jag två som är små och inte så stor grej för mig, den första är med skyddsfodralet, jag skulle ha velat att det hade någon stoppning eller något på insidan för att hålla det stadigt på plats. stoppa alla rörelser. Min andra detta är förmodligen bara jag, men jag är inte så förtjust i utbudet från ND32, jag skulle ha föredragit från lägsta möjliga vid en push från ND8. Hittills har jag heller inte haft några problem med att ta bort det här filtret från linsen, vilket kan vara ett problem med variabla filter Sammantaget är jag nöjd med detta variabla ND-filter.
04/09/2023
5
Mycket bra till ett rimligt pris.
Fungerar precis som jag hoppades att det skulle göra. Jag köpte huvudsakligen den här för att jag skulle kunna filma mer utomhus med en lägre bländarinställning. Det här är perfekt för just det. Testade den så fort jag fick den. Bifogat är 3 foton och 1 video som visar kvaliteten på detta objekt. Det första fotot är med den lägsta ND-filterinställningen (ND 32). Det andra fotot är den högsta inställningen (ND512). Och den sista bilden är utan filter på kameran. Kamerainställningar 1/50 ISO 100 F1.8 Tid på dagen - 17:15
Mycket bra till ett rimligt pris. Mycket bra till ett rimligt pris.
03/09/2023
5
Byter min utrustning till detta!
Som fotograf letar jag alltid efter sätt att spara vikt, och sedan spara pengar. Som en långvarig Lee Filters-användare var jag skeptisk till att byta till halva priset på en produkt och hörde alltid dåliga saker om cirkulära variabla ND:er. Jag blev chockad över hur bra den här produkten är. Riktigt nöjd och kommer att köpa fler.
Byter min utrustning till detta! Byter min utrustning till detta!
13/01/2023
FAQs
Logga in eller registrera dig för att skriva en recension

There are no faqs for this product.

Specifikation
Filter
Reflektivitet 0.2%
Filtermaterial Japansk AGC Glass
Multi-Beläggning 28
Vattentät
Rep Tålig
Hd