K&F Concept Kamerastativ Mångsidig Mini Flexibelt Telefonställ Telefonstativ Bluetooth-fjärrkontroll
43% AV
 • - 2-i-1 design för mobiltelefonklämmor, lätt kompatibel med mobiltelefoner och kameror, så att du kan fånga underbara ögonblick när som helst och var som helst. Gratis Bluetooth-fjärrkontroll, som snabbt kan paras ihop utan lösenord, stöder att ta foton eller spela in videor fritt inom 10 meter och kan arbeta kontinuerligt i 10 timmar
 • - Detta stativhuvud klarar en belastning på 3 kg och passar de flesta spegellösa kameror, mobiltelefoner och annan utrustning. Den väger endast 0,32 kg och är lätt att bära, lämplig för resor och utomhusskytte.
109 Review(s)
250 Kr 559 Kr 319 Kr
P7 automatisk ansiktsspårning, gestkontroll dubbelaxel intelligent gimbal, mobiltelefonstabilisator, ingen applikation, stöder 360° rotation av live, mobiltelefonstativ, intelligent uppföljningsgimbal, lämplig för realtidsvlogg, streaming, videoinspelning
29% AV
 • - 【Den idealiska gimbalen för innehållsskapare】 Full plattformskompatibilitet för nästan alla mobila livestreaming-APP, kamera-APP, perfekt för livestreaming, videobloggning, videochatt, möten, selfie och följare, filmtittande och andra innehållsskapare, hjälper dig att få kreativa videor och enkla bilder.
 • - 【Intelligent gestigenkänning】 utformad för att göra videoinspelning bekvämare, känna igen gestkontroll för att justera videon, "OK" gest för att öppna spårning, "Palm" gest för att pausa spårning, du kan posera som du vill, kameragränssnittet för att låsa mål, kardan följer målet Genomför en mängd olika scener, så att du kan frysa och få intima ögonblick.
512 Kr 663 Kr 474 Kr
MS03 13''/33cm Telefonstativ Selfie Stick Desktop Stand (liten storlek) för Gopro, Action och Insta Black Orange
52% AV
 • - Den maximala höjden är 32 cm, och den stöder benjustering i 5 sektioner, så att du kan justera önskad höjd när du vill.
 • - Detta stativhuvud stöder en bärkraft på 2 kg och är lämpligt för fotograferingsbehoven för GoPro, DJI Osmo Action och Insta 360-utrustning.
227 Kr 499 Kr 239 Kr
MS03 13''/33 cm telefonstativ Selfie Stick Desktop Stand (liten storlek) för Gopro, Action och Insta Orange Grey
52% AV
 • - Den maximala höjden är 32 cm, och den stöder benjustering i 5 sektioner, så att du kan justera önskad höjd när du vill.
 • - Detta stativhuvud stöder en bärkraft på 2 kg och är lämpligt för fotograferingsbehoven för GoPro, DJI Osmo Action och Insta 360-utrustning.
273 Kr 499 Kr 239 Kr
M316 Automatisk 360° intelligent uppföljningskamerahuvud, fjärrstyrt intelligent fotograferingskamerafäste, AI intelligent musikhuvud med högtalare, 3600mAh inbyggt batteri, ingen APP, gör om att användas, för livevlogg Svart
33% AV
 • - 【AI intelligent ansiktsföljning och mänsklig spårning】 Tryck länge för att öppna kameran, du kan gå in i läget för att följa. Grönt ljus lyser alltid när enheten känner igen ansikten, vilket spårar dina ansiktsrörelser och säkerställer att du alltid är med i bilden, spårningstelefonhållare idealisk för videosamtal, videoinspelning och livestreaming.
 • - 【360° roterande fotografering, horisontell och vertikal placering】360° surroundfotografering och linsstöd för 15° justering ger ett brett utbud av spårning, känner automatiskt igen ditt ansikte och fångar automatiskt alla dina rörelser, så att du kan synas i C-position i minuter och sekunder, du behöver inte längre justera din telefon när du rör dig, det är din intelligenta assistent.
694 Kr 948 Kr 632 Kr
K&F Concept Ms06 Justerbar 2 nivåer zinklegering Litet snigelbordstativ, arbetshöjd 4,1''/105 mm, grått och svart, med mobiltelefonhållare och Bluetooth-fjärrkontroll
13% AV
 • - Stativet är tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering, vilket säkerställer dess hållbarhet och bärbarhet. Ge stabilt stöd för din kamera, mobiltelefon och stabilisator för att undvika eventuella skakningar och skakningar under fotografering.
 • - Den unika 2-hastighetsjusteringsdesignen med en maximal höjd på 105 mm gör att du enkelt kan justera höjden på stativet efter olika fotograferingsbehov.
270 Kr 299 Kr 259 Kr
K&F Concept Ms05 Justerbar 2 nivåer zinklegering Litet snigelbordstativ, arbetshöjd 6,1''/156 mm, grått och svart, med mobiltelefonhållare och Bluetooth-fjärrkontroll
25% AV
 • - Stativet är tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering, vilket säkerställer dess hållbarhet och bärbarhet. Ge stabilt stöd för din kamera, mobiltelefon och stabilisator för att undvika eventuella skakningar och skakningar under fotografering.
 • - Den unika 2-hastighetsjusteringsdesignen med en maximal höjd på 156 mm gör att du enkelt kan justera höjden på stativet efter olika fotograferingsbehov.
297 Kr 399 Kr 299 Kr
K&F Concept mobiltelefonhållarklämma med två kallskofäste 360° justering
32% AV
 • - Mobiltelefonhållaren har en dubbel kallskodesign, som enkelt kan installera olika fototillbehör, såsom mikrofoner, fyllningsljus, etc., för att uppnå fler fotograferingseffekter.
 • - Den har en 180° vinkeljustering för tiltskytte och är utrustad med en låsknapp för att säkerställa att den inte lossnar under fotografering och är säker och säker.
270 Kr 339 Kr 229 Kr
K&F Concept 153cm metallförlängningsstång MS07, 14 adapter, utrustad med GoPro-adapter, kompatibel med GoPro, DJI Action, Insta360
23% AV
 • - Den extra långa förlängningsstaven når en längd på 153cm, vilket enkelt kan hanteras oavsett om det är panoramafotografering eller närbildsfotografering. Det extra långa skaftet gör att du kan fånga vackra ögonblick oavsett var du är.
 • - Med stark kompatibilitet är denna selfie-stick utrustad med en GoPro-adapter, som inte bara stöder GoPro, DJI Action, Insta360 och andra enheter. Oavsett om du är en professionell fotograf eller en amatör kan du enkelt ta fantastiska bilder med hjälp av denna selfie-stav
337 Kr 389 Kr 299 Kr