Frakt

Hej och välkommen till sidan Information om leverans och leverans! Här kan du bekanta dig med användbar information om villkor för vår leverans av varor.

Du kan köpa dina varor online. gratis standardfrakt för alla köp. KENTFAITH använder de bästa transportörerna i branschen för att säkerställa att din beställning kommer till dig i tid. På sidan Säker utcheckning ser du din artikelbeskrivning, pris och leveranstid. Vid behov kan du även välja ett snabbare leveranssätt för varje vara i din beställning mot en extra avgift. Leveranstiden beror på vilken leveransadress du valt, tillgängligheten för dina varor och tidpunkten då du gör din beställning. Påverkad av Covid-19 kommer det att bli en viss försening i leveransen.

fri frakt med dörrleverans till Sverige, vänligen bekräfta korrekt och fullständig fraktinfo som husnummer och gata i kassan.

Du kommer att få leveransavisering via e-post efter att ha skickats ut, vänligen ange korrekt e-postadress vid kassan, ibland kan du kolla aviseringen i e-post skräppostfiler.

Du kan få spårningsinformation i e-postmeddelanden om leverans eller kontakta customer@kentfaith.com för uppdatering av leverans, vi kommer att svara så fort som möjligt.

Ibland är internationella transporter mer komplicerade, och tidsgränsen som påverkas av naturkatastrofer, politiska frågor, helgdagar, anpassade processer etc. och leveranstiden som erbjuds nedan uppskattas baserat på de paket som levererats under de senaste 2-3 månaderna, endast för referens. 

På grund av de varma shoppingsäsongerna i slutet av året kan leveransen försenas med 3-5 dagar. Om du behöver hjälp med din beställning, vänligen maila vår kundtjänst.

För närvarande levererar kentfaith.se endast till Sverige. 

Påverkad av Covid-19 kommer det att bli en viss försening på leveransen.


Kosta

Service Leveranstid Kostnad per sändning
gratis frakt(YunExpress/Yanwen) 5-10 arbetsdagar 0 Kr
Expressleverans (DHL) 3-7 arbetsdagar Beräknat efter vikt