Yongnuo YN35mm F2 objektiv 1:2 AF/ MF vidvinkel fast / fast fokus AF-objektiv för Canon EF-fäste EOS-kameror
29% AV
 • - 【Minsta bländare】f/22, minsta fokuseringsavstånd: 0,25M/0,8 fot, maximal förstoring: 0,23x. Även om du är närbild kan du fortfarande få en naturlig vidvinkeleffekt.
 • - 【Autofokus】 Objektivet har en inbyggd helautomatisk elmotor som stöder AF/MF, auto/manuell fokusläge för att hjälpa dig ta bilder snabbt.
44 Review(s)
1 704 Kr 1 919 Kr 1 355 Kr
Yongnuo YN 50 mm f/1.8N standard objektiv autofokus med fast fokus för Nikon digitala SLR-kameror med F-fäste
31% AV
 • - Ett kompakt objektiv med normal längd med fast fokus designat för Nikon F-monterade DSLR-kameror, som kombinerar en klassisk brännvidd på 50 mm med en ljusstark maximal bländare på f / 1,8 för en mängd olika situationer.
 • - Metallbajonettlinsfästet är utformat för att vara kompakt och lätt för att säkerställa en stark, långvarig anslutning mellan kameran och objektivet, och de guldpläterade kontakterna tillåter drift i alla exponeringslägen och överföring av objektivinformation till EXIF-data.
27 Review(s)
1 590 Kr 1 806 Kr 1 242 Kr
Yongnuo YN 50 mm f/1.8 standardobjektiv med fast fokus autofokus för Canon EF-monterade EOS-kameror
40% AV
 • - Ett kompakt objektiv med fast fokus med normal längd designat för Canon EF-monterade DSLR-kameror, som kombinerar en klassisk brännvidd på 50 mm med en ljusstark maximal bländare på f / 1,8 för en mängd olika situationer.
 • - Objektivet kan även användas med DSLR-kameror i APS-C-format, som erbjuder en 80 mm motsvarande brännvidd.
24 Review(s)
1 363 Kr 1 693 Kr 1 016 Kr
Yongnuo YN 35 mm f/2 standard objektiv autofokus med fast fokus för Nikon digitala SLR-kameror med F-fattning
29% AV
 • - 【Minsta bländare】f/22, minsta fokuseringsavstånd: 0,25M/0,8 fot, maximal förstoring: 0,23x. Även om du är närbild kan du fortfarande få en naturlig vidvinkeleffekt.
 • - 【Autofokus】 Objektivet har en inbyggd helautomatisk elmotor som stöder AF/MF, auto/manuell fokusläge för att hjälpa dig ta bilder snabbt.
12 Review(s)
1 704 Kr 1 919 Kr 1 355 Kr
Yongnuo YN50mm f/1.8S DA DSM standardobjektiv med fast fokus för Sony E-mount halvbildskameror
23% AV
 • - YN 50 mm f/1.8S DA DSM är ett stående objektiv med fast fokus i en kompakt design, ett 75 mm ekvivalent objektiv designat för APS-C-format Sony E-mount spegellösa kameror.
 • - Designad för användning i svagt ljus ger objektivets ljusa f/1.8-design också förbättrad kontroll över skärpedjupet för att isolera motivet.
9 Review(s)
2 103 Kr 2 258 Kr 1 750 Kr
Yongnuo YN 35 mm f/1.4 vidvinkel objektiv autofokus med fast fokus för Canon EF-monterade EOS-kameror
17% AV
 • - Den fasta vidvinkelfokusen är designad för fullformat Canon EF-monterade DSLR-kameror, men kan även användas med APS-C-modeller för att ge en 56 mm ekvivalent brännvidd.
 • - En snabb maximal bländare på f/1.4 ger betydande kontroll över skärpedjupet för att isolera motiv och använda selektiv fokusering, och underlättar även arbete i svagt ljus.
6 Review(s)
6 029 Kr 6 774 Kr 5 645 Kr
Yongnuo YN50mm F/1.4N standard objektiv autofokus med fast fokus för Nikon digitala SLR-kameror med F-fäste
30% AV
 • - Nikon F-fattning YN 50mm f/1.4NE har en ljus design och är ett mångsidigt objektiv med normal längd som är idealiskt för en mängd olika applikationer från porträtt till gatufotografering.
 • - Den snabba maximala bländaren f / 1,4 underlättar arbete under svåra ljusförhållanden och möjliggör även förbättrad kontroll av skärpedjupet med hjälp av selektiv fokusteknik.
2 954 Kr 3 387 Kr 2 371 Kr
Yongnuo YN 14mm f/2.8N Supervidvinkel fast fokusobjektiv autofokus för Nikon digitala SLR-kameror med F-fattning
24% AV
 • - Objektivet med fast brännvidd med ultravidvinkel är designat för fullformats Nikon F-monterade DSLR-kameror, men kan även användas med DX-modeller, där det erbjuder en 21 mm ekvivalent brännvidd.
 • - Den ljusstarka maximala bländaren på f/2.8 är lämplig för arbete under svåra ljusförhållanden och underlättar astrofototillämpningar och ger även bättre kontroll över skärpedjupet.
8 186 Kr 9 483 Kr 7 225 Kr
Yongnuo YN 14mm f/2.8 Supervidvinkel fast fokusobjektiv autofokus för Canon EF-monterade EOS-kameror
24% AV
 • - Designad för fullformats Canon EF-monterade digitala SLR-kameror, men kan också användas med APS-C-modeller, erbjuder ultravidvinkelobjektivet med fast fokus en 22,4 mm ekvivalent brännvidd.
 • - Den ljusstarka maximala bländaren på f/2.8 är lämplig för arbete under svåra ljusförhållanden och underlättar astrofototillämpningar och ger även bättre kontroll över skärpedjupet.
8 412 Kr 9 483 Kr 7 225 Kr
Telefonmikroskop med CPL lins / LED ljus, den bästa bärbara 200X fickmikroskop med universell telefonklämma kompatibel med iPhone / Andriod telefon - för att njuta av Microworld för barn och vuxna
20% AV
 • - Med CPL LENS EMBED: Med djup forskning om mikroskop på marknaden får vi reda på när vi kombinerar mikroskop med CPL lins så får vi tydliga bilder. vårt bärbara telefonmikroskop med CPL-objektiv kan eliminera oönskad bländning och ghosting som lätt blir sammansatt vid långa exponeringar, göra det möjligt för färger att bli mer mättade och visa klarare med bättre kontrast under högeffektzoom
 • - MINI STORLEK & ÅTERHÅLLBAR: Med den bärbara ministorleken (vikt 17,5 g), USB uppladdningsbart batteridesign, mer än 2 timmars effektiv användningstid när full laddning, enkelt att sätta detta minimikroskop i fickan och bära det vart du än går. Gör att du kan ta det på din kallelse för barn att studera växter, mineraler, insekter och allt som är intresserade av.
536 Kr 429 Kr
Telefonmikroskop - 100X Mini Pocket Mikroskop med LED-ljus / Universal Clip - Opqpq bärbart mikroskop för mikrovärld för barn vuxna, kompatibel med iPhone / Andriod telefon / Ipad
20% AV
 • - Professionellt mikroskop: Letar du efter ett "mobilt" mikroskop som låter dig se föremål i detalj när som helst, var som helst? Fickmikroskop kan hjälpa. Detta är en telefon som kan förvandla din smartphone till ett professionellt mikroskop. Installera objektivet på telefonen och du kan få omedelbar avbildning och realtidsinspelning med 100X förstoring. Det är en mycket användbar lins för studenter, samlare, ingenjörer, tester och alla som är intresserade av att utforska mikrofonen
 • - Enkel drift: Operationen är mycket enkel, inga tråkiga steg, inga APP krav. Anslut det mikroskoplinsen till telefonens lilla huvudkamera och sikta den mot telefonens huvudkamera. Skjut objektivskyddet till botten för att tända LED-lampan, slå på smartphonens kameraläge och njut av bilden.
437 Kr 350 Kr
Telefon makro objektiv, 100X mikroskop för Android / iPhone mikrokamera med LED-ljus CPL handhållen ficka, kompatibel med smartphone tillbehör makro fokus glas till present.
20% AV
 • - Professionell optisk lins: Fickmikroskop Tillverkad av flygplanskvalitet aluminium och premiumglas, har varje lins 4 HD optisk beläggning linser, återställer sanna färger och gör bilden klarare och skarpare. CPL polariserade linser kan minska reflektioner, flare och se fler detaljer. Detta Pro objektivkit reserverar även portar för kringutrustning (stativ och extra spotlights), perfekt present till makrofotoentusiaster.
 • - Pocket Portable Microscope: 100X zoom smartphone mikrokamera väger bara 0,28 lb (130g), den har även en integrerad laddningsbar LED-ljusdesign, ger förmåga-naturlig, mjuk belysning på ytor. Utforska mikrovärlden när som helst, var som helst.
621 Kr 497 Kr
Makrofotobjektiv med LED fyllningsljus, 10X makrofotobjektiv + 17mm trådlinsadapter för iPhone 15/15Pro/15Pro Max, Samsung, Android-telefon (passar för nästan alla telefoner), objektivanslutning.
20% AV
 • - Exklusiv design: Vårt makroobjektiv med LED-fyllningsljus, utrustad med 3 färglägen och 3 nivåer av ljusstyrkajustering, 95 + CRI, ger oklanderliga ljuseffekter till dina bilder. Den drivs av 40 LED-pärlor, som löser problemet med otillräckligt ljus, enkelt fånga skönheten i världen, perfekt för utomhusfotografering.
 • - Professionell optisk lins: Makroobjektivet är tillverkad av 5 st kvalitetsglas lins. Varje lins har 3-5 lager av beläggning för att öka linstransmissiviteten och minska reflektiviteten. Den kan erbjuda HD-vy, ingen förvrängning, ingen vinjettering, inga mörka hörn. Börja ta närbilder med mobilen med makroobjektivet. Makroobjektskonens diameter är upp till 4 cm, objektivets utgångspupildiameter är upp till 2,3 cm. Den stora bländaren ger enastående bokeh-bakgrundsförmåga – naturlig, mjuk och verk
804 Kr 643 Kr
Barnkamera söt kamera 12MP 4 × digital zoom, digital barnkamera med video, mini barnkamera med fotoramar för pojkar och flickor (svart och blått)
62% AV
 • - Enkel att använda. Snygg och söt utseende design, barnens kamera har ergonomisk design, lätt att bära och bärbar användning
 • - 12MP bildstorlek, 1080p klar video, 1,5-tums TFT LCD-skärm baby kamera kan spela upp videor och bilder, eller radera bilder du inte är nöjd med, stödja TF-kort (ingår ej), maximalt stöd 32G
853 Kr 323 Kr