• - 【Lätt och bärbar】 Stativrör tillverkat av kvalitetskolfiber väger endast 3,77 lbs, mäter 19,3"/490 mm långt i hopfällt läge, superlätt och kompakt med en lastkapacitet på upp till 22lbs / 10 kg, vilket gör det idealiskt för inomhus- och utomhusfotografering .
 • - 【Bekväm och flexibel】 28 mm rördiameter, 4-sektionsben med spiraltyp låsknapp gör att du kan justera arbetshöjden från 23"/58cm till 65"/164cm på några sekunder; Stativben kan justeras i tre nivåer av öppningsvinkel för att stabiliseras på olika underlag och lutningsnivåer.
2 210 Kr
 • - 【Inget mittpelarläge för att maximera stabiliteten】 Mittpelaren på kolfiberstativet kan tas loss snabbt på 2 sekunder med K&F Concepts patenterade låssystem. Utan mittpelaren är detta stativ idealiskt för fotografering på marknivå, makro eller närbild.
 • - 【25 kg/55 lbs stor belastningskapacitet】 EP324C är det första K&F Concept-kamerastativet i kolfiber som utvecklats för fotografer som letar efter både mångsidighet och fasthet. Stativet kombinerar ett panoramakulhuvud och ett högkvalitativt aluminiumrörben med 32 mm diameter, vilket möjliggör en stor lastkapacitet (rymmer upp till 20kg/44 lbs). Det specialdesignade 35 mm kulhuvudet kan rotera 360° och få fria vinklar, vilket gör att du kan få den perfekta bilden och fantastisk panorama
5 220 Kr
 • - 【Kvalitetsmaterial - Kolfiber】 K&F Concept D254C1+BH-28L kamerastativ är tillverkat av kolfibermaterial av hög kvalitet för starkare stöd, mer väder-/korrosions-/ reptålig och i allmänhet starkare än aluminium. Stativröret väger mindre än 3lbs, endast 2,9lbs, mäter 16"/410 mm långt när det är hopfällt, superlätt och kompakt med en lastkapacitet på upp till 22lbs / 10kg, vilket gör det idealiskt för inomhus- och utomhusfotografering.
 • - 【Kompakt och bärbar】 Stativ med kulhuvud väger endast 2,9 pund, det kan reflekteras 180° och vikas till 16 tum, lätt att lägga i en ryggsäck eller resväska när du reser.
1 560 Kr
 • - 【Pro-Level Stability】 För att säkerställa att stativet har samma stabilitet som ett stativ utan en mittpelare, är stativet designat med en inbäddad låsbas så att stativets ben kan låsas tätt och ge fantastisk stabilitet på professionell nivå.
 • - 【Quick Twist Ben Locking System】 En kvarts vridning för att låsa upp benen och förlänga till en maximal höjd av 69"/1750 mm eller kollapsa de fyra sektionerna av benet på ett snabbt och snabbt sätt.
2 460 Kr
 • - 【Three Forms, Free Switch】 K&F Concept S284C2+BH35 kolfiberstativ kan växlas mellan tre former, inget kolumnläge, ministativläge och monopod. Med det smarta spirallåssystemet i metall kan du byta stativ snabbt, exakt och gratis.
 • - 【10x kolfiberkonstruktion】 Detta S284C2+BH35-stativ är tillverkat av 10x kolfiber, vilket gör det lätt och kompakt, det perfekta valet för resor och jobbfotografering. Eftersom de tre benen enkelt kan tas loss genom det smarta låssystemet, kan stativet enkelt packas i kameraryggsäckar och fodral och bäras runt.
3 630 Kr
 • - 【Three Forms, Free Switch】 K&F Concept S254C2+BH30 kolfiberstativ kan växlas mellan tre former, inget kolumnläge, ministativläge och monopod. Med det smarta spirallåssystemet i metall kan du byta stativ snabbt, exakt och gratis.
 • - 【10x kolfiberkonstruktion】 Detta S254C2+BH30-stativ är tillverkat av 10x kolfiber, vilket gör det lätt och kompakt, det perfekta valet för resor och jobbfotografering. Eftersom de tre benen enkelt kan tas loss genom det smarta låssystemet, kan stativet enkelt packas i kameraryggsäckar och fodral och bäras runt.
2 960 Kr
 • - Kolfiber: Stativrör av högkvalitativ kolfiber Vikbart: Kan antivikas 180 grader omvänt och installeras omvänt.
 • - Avslappnad förvaring: Den hopfällda höjden är endast 15,75'' (400 mm). kamerastativets nettovikt 2,37lbs(1073g), mindre nog för att hjälpa dig en bekväm resa. Stark stabilitet: 22 mm rör med stor diameter, lastkapaciteten kan nå 8 kg (17,64 lbs), ger säkerhet och stabilitetsstöd för din kamera
1 910 Kr
 • - 【Kompakt och bärbar】 Som ett professionellt kamerastativ väger K&F Concept A255C2+BH-35L stativet endast 1,3 kg och är 49 cm långt när benen är omvända och vikta. Tack vare dess 10x kolfiberkonstruktion, Ett så litet och lätt stativ kan bäras i de flesta kameraväskor, enkelt och bekymmerslöst.
 • - 【Förbättrad stabilitet】 K&F Concept Professional Carbon Fiber Tripod A255C2+BH-35L har två former, med en mittpelare och utan. Utan mittpelaren presterar kolfiberstativet bra på stabilitet. Med mittpelaren möjliggör stativet en högre vy för en bättre fotograferingsvinkel.
1 970 Kr
 • - 【Tillgodose olika fotograferingsbehov】 En professionell enhet som möter behoven för fotografering med kort och medellång brännvidd, med egenskaperna för stabilisering av 28 rördiameter. Tillhandahålla de specifika behoven för fotografering i olika scener, till exempel utefotografering, fågelfotografering eller studiofotografering.
 • - 【Ett stativ, dubbla former】 Det är ett stativ utan en mittpelare, kommer med en mittpelare. Inget läge i mittkolumnen kan vara mer stabilt samtidigt som en expansion till ett läge i mittkolumnen kan justera skjuthöjden. Det stöder att snabbt byta tillstånd utan mittaxeln till tillståndet med mittaxeln.
4 910 Kr