• - High Power Monoculars] Monokulären har en 10x förstoring, 50 mm objektivlins och ett brett synfält på 90/1000 m så att du kan se längre och bredare. Perfekt för fågelskådning, safari, resor, konserter, djurskådning, utomhussportaktiviteter osv.
 • - FMC-optik av hög kvalitet] FMC-beläggning och högkvalitativt BAK4-prisma ger en ljus och skarp bild. Hela konstruktionen kan huvudsakligen reflektera ljus för att upprätthålla en bra bild och ge dig en fantastisk upplevelse. Professionell monokular för alla utomhussportaktiviteter.
408 Review(s)
420 Kr
 • - Objektivet med stor diameter är 50 mm, vilket har ett större synfält, stor ljusstyrka, hög ljusstyrka, ljusare och klarare bildfärger och ingen kromatisk aberration. Okulardiametern är upp till 18,5 mm, den riktiga stora okulardesignen, lämplig för visning, stabil bild, ingen yrsel och trång känsla. 10-30 gånger kontinuerlig zoom, valfri förstoring kan justeras för att möta dina olika visningsbehov.
 • - BAK4 optisk prisma, brytningsindex är mycket högre än BAK7, ljustransmittansen är 99,5%, linsen är gjord av helt optiskt glasmaterial, FMC flerskiktsbeläggning, bilden är transparent, färgen är skarp och det finns ingen kromatisk aberration. Vid svaga ljusförhållanden kan du också få en bra observationseffekt.
540 Kr
 • - [12X50 HD högeffektiva monokular] Ger 12 gånger förstoring, objektivlinsen är upp till 50 mm i diameter och det bästa betraktningsavståndet är 96m / 1000m, vilket ger tydliga och ljusa bilder och olika vyer. Det är mycket lämpligt för fågelskådning, jakt, vandring, camping, resor, djurliv, landskap etc.
 • - [Bild med hög kontrast och upplösning] Zoomteleskopet är utrustat med BAK-4-prisma och full multibelagd (FMC) -lins för att säkerställa utmärkt ljustransmittans och ljusstyrka. Ljusgenomsläppligheten når 99,5%. Med nattsynfunktionen med låg ljusstyrka kan den hjälpa dig att se saker i svagt ljus (du kan inte se någonting i fullständigt mörker), vilket ger dig en fantastisk tittarupplevelse. Den justerbara ögonmasken låter dig också rotera upp och ner enkelt och snabbt, så att du kan få b
251 Review(s)
390 Kr
 • - Designad med 25x30 mm högupplöst förstoring, den flerbelagda optiska linsen säkerställer utmärkt ljusgenomsläpplighet och ljusstyrka, och kan nå ett synfält på 126 meter på 1000 meter, vilket hjälper dig att få ett klarare och bredare synfält.
 • - Tillverkad av högkvalitativt aluminium och guldlegering, den handhållna delen är klädd med högkvalitativt läder, vilket är stilrent och mycket slitstarkt. Dessutom läderdesign, stötdämpning, halkfri, mycket lätt att hålla och använda.
340 Kr
 • - Högupplöst kikare med 12x förstoring, 55 mm objektiv och 369ft/1000yd synfält, ger tydliga och ljusa bilder och varierande synfält. Perfekt för vandring, jakt, klättring, fågelskådning, bollspel, konserter, djurliv och natur.
 • - BAK4-prismor med högt brytningsindex och Multi-Coated Coated Lenses (FMC) ger utmärkt ljusgenomsläpplighet och ljusstyrka för att säkerställa verklighetstrogna bilder. Med mörkerseendefunktion för svagt ljus kan du få bilder av hög kvalitet även i svagt ljus, vilket ger dig en fantastisk tittarupplevelse.
440 Kr
 • - 【12X50 högeffektsförstoring】 Monokulär för vuxna och barn med 12x förstoring och 50 mm objektivlinsdiameter, som ger hela 360 fot (1000 yards) visningsområde för kristallklara bilder, bekvämt för dig att njuta av en mängd olika förstorade vyer av utomhusäventyr för fågelskådning, jakt, vandring, camping, resor, vilda djur, landskap, etc;
 • - 【Hög kontrast och upplösning】 Högkvalitativ precisionsdesign, med användning av exklusiva optiska element i helt glas (BAK4-prisma och flerlagers grön film), bra bildåtergivning, tydligare, hög ljustransmittans på 99,5 %, kan effektivt undvika vinjettering, säkerställa bildbehandling Ljusstyrka och skärpa;
870 Kr
 • - 12x förstoring och 50 mm objektivdiameter ger tydliga och ljusa bilder. Med ett stort synfält (360 fot 1 000 yards) har du den bästa utsikten på ditt utomhusäventyr, njut av fågelskådning, jakt, vandring, camping, resor, vilda djur, landskap och mer.
 • - En kikare på hög nivå med BAK4-prismor och helbelagda linser, garanterar utmärkt ljusgenomsläpplighet och ljusstyrka med en ljusgenomsläpplighet på upp till 99,5 %. Med mörkerseende i svagt ljus hjälper det dig att se saker tydligt i svagt ljus (du kan inte se någonting i totalt mörker);
380 Kr
 • - 【Enkel fokusering och bekvämt synfält】10x förstoring och 42 mm objektivdiameter betyder mindre skakning och tydligare bilder, och det stora okularet på 22,5 mm ger ett bredare synfält. Centerfokus och dioptrifokusring gör fokuseringen enklare och mer exakt;
 • - 【Högupplöst ljusseende】 BAK4-prisma och FMC flerlagers bredbandsgrön film har en ljustransmittans på 98 %, bilden är klar och ljus och objektets färg och ljusstyrka återställs i största utsträckning. Därför har den en tydlig bild även i svagt ljus. Inte bara kan örnar observeras från 1200 yards, men blommor kan ses från 3,3 yards;
360 Kr